Wie zijn de Peelpioniers?

Wie maken jouw ambitie straks waar?

Over de Peelpioniers:

Benieuwd wie de gemotiveerde talenten zijn die niet kunnen wachten om samen met jou ambities waar te maken? Lees hun verhalen hieronder.

Dit zijn wij

Geert Bukkems

Geert Bukkems

Initiatiefnemer

Geert is de bedenker van de Peelpioniers. Van Geert wordt gezegd dat hij dingen ‘altijd weer’ voor elkaar krijgt, terwijl moeilijk verklaarbaar is waarom. Hij motiveert graag anderen om te gaan voor het onmogelijke, omdat er altijd een eerste stap is in de richting van een ‘onmogelijk’ doel.

Iris van den Boomen

Iris van den Boomen

Hoofd Audio/Video

Iris is het kloppend hart van onze videotak. Ze heeft in het verleden al diverse grote documentaire- en filmprojecten gedaan en zorgt ervoor dat alle Peelpioniers de kwaliteit leveren waar om wordt gevraagd.

Alec Schmitz

Alec Schmitz

Animator

Alec is onze animatieheld. Op zijn school, het Willibrord Gymnasium, deed hij enkele animatieprojecten. Deze werden feilloos opgepikt door onze talentenradar Geert en de rest is geschiedenis. Samen vormden ze een duo waarin Geert de concepten bedacht en Alec ze tot leven bracht. Bij de filmproductie 'Wending’ was hij hoofd-geluidsman en voor het ontwikkelen van een logo, poster of website kunnen we Alec ook bellen.

Jacqueline Voermans

Jacqueline Voermans

Adviseur bedrijfsvoering

Jacqueline is een belangrijke brenger van balans in ons team. Ze is er altijd voor iedereen en heeft ook oog voor klusjes waar anderen niet zo snel aan zullen denken. Daarnaast doet Jacqueline (in tegenstelling tot veel andere Peelpioniers) nooit gekke dingen.